0040756-637-893
  office[@]antalvendeghaz.ro

Pensiunea noastră se află în centrul comunei Cârța, la 23 km de Miercurea Ciuc la nord și la 31 km de Gheorgheni la sud, de-a lungul drumului judeţean DJ 125 care este paralel cu drumul european E 578. Locul este accesibil cu mașina personală, dar și cu mijloacele de transport în comun.

Lanțul Munților Harghita și al Munților Ciucului oferă vizitatorilor un peisaj feeric și un prilej de relaxare de neuitat. Clădirea pensiunii face parte din patrimoniul material al satului, o clădire de mai mult de 100 de ani. Are o formă U, care într-o aripă cuprinde un bar și un loc de petrecere, iar în cealaltă aripă o bucătărie și o sală de mese spațioasă.

Pensiunea noastră se află în vecinătatea patinoarului din Cârța, cunoscut de mulți sportivi și turiști.

Camerele pensiunii Casa Antal în număr de 21 sunt amenajate în mansarda clădirii.

Fiecare cameră dispune de baie proprie modernă, respectiv servicii de internet și televiziune cablu.

Pensiunea noastră constituie un loc ideal pentru cazarea grupelor mai mari de elevi, școlari, echipe de sport, firme, dar și pentru regenerare, relaxare în cadru familial sau în cuplu, pentru a petrece câteva zile de neuitat la Cârța.

Pensiunea dispune de parcare proprie, aflată în curtea interioară și în fața clădirii.

Sala de evenimente a pensiunii amenajată în anul 2016 are o capacitate de 300 de locuri. Este o sală modernizată, disponibilă pentru organizarea unor evenimente, serbări, festivități de mare anvergură, oferind servicii la nivel superior.

Pensiunea noastră are o capacitate de cazare pentru 60 de persoane, în camere amenajate elegant și confortabil, și anume 21 de camere cu pat matrimonial (cu pat suplimentar la cerere), camere duble, respectiv camere single. Camerele sunt pentru nefumători, cu baie proprie, cu televizor color, cablu și internet, disponibile turiștilor din țară și din străinătate.

Rezervare Galerie foto