Sportolni, mozogni vágyó vendégeink számos lehetőség közül választhatnak. Korcsolyázás, sízés, úszás, mászás, fitness...

Felcsíki Műjégpálya

Vendégházunk a csíkkarcfalvi műjégpálya és focipálya szomszédságában található. Jégkorongozó csapatok, edzőtáborozó csoportok számára ideális szálláshely a fárasztó edzések utáni gyors és teljes regenerálódás elérésében.

A Felcsiki Műjégpálya egyike a 2016-ban alakult Székely Jégkorong Akadémia központjainak, mely lehetőséget nyújt a tehetséges fiatalok képzésére. A télen-nyáron (augusztustól májusig) üzemelő sportintézményben a jégkorong mellett adott a műkorcsolya és gyorskorcsolya oktatás illetve a szabad korcsolyázás lehetősége.


Sízés, szánkózás, snowbord

Környékünk földrajzi adottságaiból adódóan számos sípálya található az Antal Vendégház közelében, amelyek 1 órán belül könnyedén megközelíthetőek és megfelelő, tartalmas kikapcsolódást biztosítanak kicsiknek és nagyoknak, legyen szó sízésről, szánkózásról, snowboardozásról.

Sípályák: Madarasi Hargita (7 pálya); Gyergyócsomafalva (2 pálya); Hargitafürdő (5 pálya).


Csíki Csobbanó Uszóda - csíkszereda

Vendégházunktól 20 km-re található az újonnan épített olimpiai méretű csíki uszoda.


Balu Park - Hargitafürdő

A Keleti-Kárpátok gyönyörű csúcsai között, Hargita hatalmas fenyőrengetegében, a páratlan szépségű környezetben épült Balu Románia egyik legrégebbi kalandparkja. A Balu Park büszkesége a 985 m hosszú tiroli amelyből 350 m egy tó fölött halad. A 11 különböző nehézségi fokú pálya 190 fára szerelt játékelemből és 190 platformból áll összesen 1,5 hektár területen. A kalandra vágyók kortól függetlenül megtalálják a szórakozást, kikapcsolódást, az adrenalint és mindenek fölött a felejthetetlen élményt.


Siklóernyőzés

Tandem siklóernyős repülés.

Helyszínek: Csíksomlyó, Gyergyószárhegy, Csíkmindszent, Gyímesfelsőlok


Medveles

Még nem láttál medvét saját, természetes élőhelyén? A jól kiépített lesek védelméből biztonságban megfigyelheted a környék legnagyobb testű vadállatát!


Túrázás

A környező hegyek, dombok és erdők számos lehetőséget biztosítanak a természetbe kívánkozók számára. Gyalogtúrákra, bicikli illetve terepjáró túrákra egyaránt alkalmas a majdhogynem bejárhatatlan nagyságú és magával ragadó táj.