0040756-637-893

Oaspeții noștri dornici de relaxare și de mișcare pot alege dintre mai multe ramuri sportive, cum ar fi patinajul, schiul, înotul, cățăratul pe munți, fitness, etc.

Patinoarul din Ciucul de sus

Pensiunea noastră se află în vecinătatea pationarului și a trenului de fotbal din Cârța. Astfel poate fi un loc ideal pentru cazarea echipelor de hochei sau de fotbal, aflate la antrenament sau cantonament, în vederea regenerării și recreerii rapide și complete.

Patinoarul din Ciucul de Sus a fost înființat în anul 2016 ca instituție sportivă reprezentativă a Academiei de Hochei al Ținutului Secuiesc, oferind oportunitate în pregătirea tinerilor sportivi talentați. Patinoarul funcționează din luna august până în luna mai și pe lângă hochei pot fi practicate și alte sporturi pe gheață cum ar fi patinajul artistic și cel de viteză, respectiv patinajului public.


SCHI, SĂNIUȘ, SNOWBORD

Datorită oportunităților geografice, în preajma pensiunii Casa Antal sunt accesibile mai multe pârtii de schi, pentru a se bucura de sporturile de iarnă, schi, snowbord, săniuș.

Pârtii de schi::Harghita Mădăraș (7 pârtii); Ciumani (2 pârtii); Băile Harghita (5 pârtii).


PISCINA "CSÍKI CSOBBANÓ" – MIERCUREA CIUC

La 20 de km de pensiunea noastră se găsește piscina nouă Csíki Csobbanó, cu bazin olimpic.


PARCUL DE AVENTURI BALU – BĂILE HARGHITA

Într-un cadru natural de o frumuseţe rar întâlnită, în mijlocul pădurilor de brazi, Parcul de Aventuri Balu este unul dintre cele mai vechi parcuri de aventură din ţară, mândrindu-se cu o tiroliană lungă de 985 m din care 350 m peste un lac.

Există 11 trasee cu grade diferite de dificultate cu 190 elemente de joc şi 190 platforme montate pe copaci, acoperind o suprafaţă de 1.5 hectare. Oaspeții dornici de mișcare, de activitate fizică, de adrenalină, pot vizita acest parc de aventuri.


PARAPANTISM

Zbor tandem cu parapanta.

Locații: Șumuleu-Ciuc, Lăzarea, Misentea, Lunca de Sus


OBSERVAREA URȘILOR ÎN SĂLBĂTICIE

Încă nu ați văzut urși în habitatul lor natural? Urșii bruni pot fi observați în siguranță la un observator special amenajat și izolat. Vă invităm să observați în siguranță cel mai mare mamifer al regiunii.


DRUMEȚII

Împrejurimile, munții, dealurile, pădurile, oferă multe prilejuri pentru plimbări în natură, excursii cu bicicleta, cu mașini de teren, drumeții, iar în fața noastră se va deschide un peisaj de neuitat.